Rólunk

Cégünk, a Design Stúdió Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1992 óta áll ügyfelei szolgálatában, és foglalkozik technológiai tervezéssel. Vendéglátás-technológia, kereskedelem-technológia, piac-technológia, szálloda-technológia tartozik a fő tevékenységi körünkbe.

Profilunkat HACCP rendszerek tervezése és felülvizsgálata, munkavédelmi dokumentációk összeállítása, komplex üzletnyitási tanácsadás teszi teljessé.

A Design Stúdió Kft. alapvetően családi vállalkozás, ami természetesen számtalan kiváló alvállalkozóval, tervezővel és kivitelezővel egészül ki. Közel két évtizedes tevékenységünk alatt a legnagyobb tervezőirodákkal dolgozhattunk együtt budapesti és vidéki létesítmények, piacok, vásárcsarnokok, bevásárló-központok, vendéglátó-egységek, intézményi tálalókonyhák és főzőkonyhák, szállodák tervezésén, kialakításán. Referenciáink és szakmai múltunk garanciát jelent Önnek, hogy munkánkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is az ügyfeleink, üzleti partnereink közt üdvözölhetjük!


A cég képviselői

Kuruczné Szabolcs Gizella

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán végezte tanulmányait. 1980-tól a Kereskedelmi Tervező Vállalatnál foglalkozott kereskedelmi- és vendéglátóipari egységek technológiai tervezésével, ahol a Kiskereskedelem Technológiai Osztály vezetője volt 1981-1989 között. 1992-ig a KERTI Komplex Kft tagja, majd 1992-es alapítása után a Design Stúdió Kft. ügyvezetője.

Kurucz Ferenc

A Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Fõiskolán folytatta tanulmányait. 1993-óta tevékenykedik a cégben, emellett 1995-ig a Budapesti Tüzép Vállalat marketing igazgatója. Ezután már Design Stúdió Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-ben főállásban tevékenykedik, alapvetően kereskedelem és vendéglátó technológiai tervezési és szervezési területen. A Design Stúdió Kft. ügyvezetõ igazgatója.

Rétfalvi-Kurucz Alexandra

Szakirányú, kereskedelmi közgazdász végzettsége folytán, 2005-óta a Design Stúdió Kft. főállású tagja, ügyvezetője. HACCP tanácsadói oklevelet szerzett 2005-ben. Okleveles munkavédelmi technikus. 2015 óta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnökségi tagja, a Gasztro Bizottság elnöke.